LUCRAM LA UN NOU MAGAZIN NFCTAGS. MOMENTAN ACEST SITE ESTE DISPONIBIL DOAR SUB FORMA DE CATALOG.

Intre timp, puteti comanda tag-uri folosind adresa de mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

PRETURILE AFISATE NU SUNT ACTUAIZATE

General

Detinatorul si operatorul al acestui site este Near Field Solutions S.R.L., companie  ce isi desfasoara activitatea sub legile Romaniei, cu sediul in Constanta, Str. Orizontului, nr.11, CUI: 33248585 fiind furnizorul de produse si servicii oferite spre cumparare pe acest site.

Acesti termeni de vanzare se vor aplica tuturor operatiunilor de vanzare de produse bazate pe  NFC de pe acest site. Acesti termeni de vanzare se aplica tuturor achizitiilor de produse netinandu-se cont de forma juridica, fie ca sunt achizitionate de persoane fizice pentru uz propriu  sau de persoane juridice pentru a fi utilizate in scop comercial.  Cu toate acestea, va rugam sa retineti ca acesti termeni de vanzare nu afecteaza drepturile consumatorilor in conformitate cu legislatia de consum aplicabila, care nu poate fi suspendata sau limitata prin contract.

Orice contract de vanzari efectuat prin intermediul acestui site se considera incheiat cu Near Field Solutions SRL si astfel contractul devine incheiat si legal intre Near Field Solutions si cumparator dupa confirmarea comenzii lansate aici.

 

Accesul la informatiile de pe site

Near Field Solutions S.R.L.  garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul NFCtags.ro si nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei  Near Field Solutions S.R.L. fara acordul prealabil scris al acesteia.

 

Conditii privind comenzile

Prin plasarea comenzii dumneavoastra prin acest site sunteti de acord ca procesarea comenzii dumneavoastra este o oferta de a cumpara produsele enumerate in si asa cum sunt definite in detaliu in comanda dumneavoastra in conformitate cu acesti termeni de vanzare. Prin plasarea comenzii dumneavoastra acceptati de asemenea, ca produsele comandate pot intra in procesul de productie. NFCtags accepta orice comanda plasata pe site prin transmiterea unei confirmari de comanda. NFCtags isi rezeerva dreptul de a refuza comanda dumneavoastra pentru orice motiv.

Dupa ce NFCtags a primit comanda dumneavoastra, acesta va va trimite un e-mail de confirmare, incluzand numarul comenzii si toate detaliile relevante( de ex. , cantitatea si pretul) produselor comandate. Acest e-mail de confirmare va contine, de asemenea, un link catre acesti termeni de vanzare.

Nici un contract de vanzare nu va subzista intre dumneavoastra si NFCtags pana ce nu NFCtags va trimite un e-mail de confirmare declarand ca produsul va intra in procesul de fabricatie. Acest e-mail de confirmare de comanda este considerat acceptarea de catre NFCtags a ofertei de cumparare de produse.

 

Limitarea raspunderii pentru preturi

Preturile prezentate nu includ TVA (Near Field Solutions SRL fiind neplatitoare de TVA) si nici cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma.

 

Limitarea raspunderii pentru livrare

Livrarea produselor are o arie de extindere nationala si, astfel, se va face oriunde in Romania. NFCtags  isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. In cazul comenzilor livrate in tara, pe langa tariful perceput de NFCtags pentru produse sau servicii, se va solicita clientului plata unui tarif de livrare platit direct firmei de curierat ce efectueaza transportul produselor, tarif care va fi adus la cunostiinta clientului in momentul confirmarii comenzii.

NFCtags  isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de NFCtags care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce va restabili contactul cu clientul, moment in care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

 

Limitarea raspunderii privind plata

Plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clientii se efectueaza la livrarea produselor. NFCtags isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin mandat postal sau prin ordin de plata; dovada platii trebuie trimisa catre S.C. Near Field Solutions S.R.L. la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. . Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul S.C. Near Field Solutions S.R.L.. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar livrarea nu va fi realizata.

 

Garantie produse

Produsele NFC beneficiaza de o garantie de 1 an de zile pentru defectiunile tehnice. Intr-un astfel de caz, trebuie sa va adresati printr-un mail la Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. prin care sa expuneti problemele aparute. Produsele defecte se vor trimite catre NFCtags.ro pentru a fi inlocuite. In cazul in care produsul defect nu mai este in productie, acesta se va inlocui cu un produs similar sau clientul va primi rambursarea produsului defect.

 

Litigii si dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe NFCtags sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata, partile alegand competenta instantelor de pe raza municipiului Constanta. Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri odata ce isi exprima acordul fata de acest Contract cu Clientii.

Top

Contact

NFC Tags

Mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Adresa: Orizontului nr.11, Constanta