LUCRAM LA UN NOU MAGAZIN NFCTAGS. MOMENTAN ACEST SITE ESTE DISPONIBIL DOAR SUB FORMA DE CATALOG.

Intre timp, puteti comanda tag-uri folosind adresa de mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

PRETURILE AFISATE NU SUNT ACTUAIZATE

Ce reprezinta NFC?

NFC, prescurtare pentru Near Field Comunication,  reprezinta o tehnologie wireless securizata, pe distante scurte(pana la 10cm), ce ofera comunicare biunivoca intre un telefon mobil si dispozitive de receptie, cum ar fi alte telefoane mobile, terminale de plata, cititoare de identificare sau etichete electronice(taguri) si permite tranzactii simplificate, transfer de date si conexiuni la o simpla  atingere.

Piata de Smartphones va adopta cat mai curand NFC drept o noua optiune de conectivitate similar cu modul in care au fost adaugate in trecut GPS, Bluetooth si WiFi. Cu toate acestea, spre deosebire ce aplicatiile limitate anterioare, NFC este cu mult mai bogata si nu pur si simplu inca o noua solutie de conectivitate.

Ce inseamna pt mine?

Vizualizeaza libertatea de a inlocui multitudinea de carduri fizice pe care le purtati de obicei cu un telefon NFC activat, ce permite dispozitivului sa comunice instantaneu, in timp real cu sistemele existente de contact, la confortul dvs. Utilzari majore cum ar fi emulare de card, cititoare de informatii si comunicatii Peer-to-Peer vor  fi posibile cu o atingere sau o miscare a telefonului.

Tehnologia NFC are 3 utilizari specifice:

-          Emulare de card

Aplicatii precum plati, identificarea si accesul personalului, transportul care anterior au fost manipulate prin mai multe carduri de credit, insigne si bilete, vor fi inlocuite cu informatiile disponibile prin Smartphone’ul tau. Deoarece tehnologia este adoptata la o scara larga, un portofel electronic va fi realizat prin NFC care va permite Smartphone’ului tau sa ofere confort, interactivitate cu caracter personal si de securitate, esentiala pentru gestionarea si folosirea „cardurilor din portofel”.

-          Cititoare de informatii

Indiferent daca aplicatia necesita securitate, NFC va permite citirea unei varietati de obiecte fizice prin utilizarea de etichete inteligente.Imaginati-va posibilitatea de a descarca instantaneu o reteta noua de la o reclama la un magazin alimentar, sa obtineti informatii detaliate de la un poster de film, sa selectati clasele de colegiu, invatati cum sa serviti cel mai bine vinul preferat si mult mai multe, toate doar cu o miscare a telefonului. Cu NFC si etichete inteligente, totul este posibil. Aplicatiile sunt limitate doar de imaginatia si creativitatea idividuale.

-          Comunicatii Peer-to-Peer

Cand doriti sa obtineti rapid informatii despre afacerea unui coleg, de ce sa inmanati o carte de vizita? Cu NFC informatiile gasite pe cartea de vizita vor fi descarcate instantaneu pe telefon atingand pur si simplu telefonul dumneavoastra de cel al colegului. Sau alege sa faci parte din noul gen in timp ce abilitatea de a te lupta rapid cu partenerul de joc devine fara efort si cand conceptul de retea de socializare capata un nou sens.

Top

Contact

NFC Tags

Mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Adresa: Orizontului nr.11, Constanta