LUCRAM LA UN NOU MAGAZIN NFCTAGS. MOMENTAN ACEST SITE ESTE DISPONIBIL DOAR SUB FORMA DE CATALOG.

Intre timp, puteti comanda tag-uri folosind adresa de mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

PRETURILE AFISATE NU SUNT ACTUAIZATE

Exemple de utilizare NFC

a. Inlocuieste cardurile si banii

Fie ca trebuie sa scoateti cardul sau banii din portofel , trebuie sa incetiniti pentru a obtine ceva ce nu va este la indemana deseori.

Domenii de utilizare:

Transport

    - In locul folosirii cartelei de metrou sau a banilor pentru a cumpara biletul de autobuz, doar treceti telefonul peste cititorul pe care il foloseste mijlocul de transport.

 Cumpararea cu amanuntul

   - In locul cardurilor de credit, folositi telefonul dumneavoastra si introduceti un PIN pe care numai dumneavoastra il stiti.

Parcari

   - In loc sa platiti cu un card de credit sau sa folositi un permis lunar, folositi doar telefonul pentru a il trece deasupra sistemului de acces de la poarta.

Carti de vizita

   - V-ati uitat cartile de vizita? Este in regula, acum puteti folosi telefonul in locul lor. Doar atingeti telefonul dumnevoastra de cel al persoanei cu care doriti sa faceti schimb de informatii si acestea se vor memora automat in lista de contacte.

Carduri de cumparaturi

  - V-ati dorit vreodata sa aveti protectorul perfect pentru cardul de 1000$ pe care tocmai l-ati achizitionat? Nici o problema. Tot ce aveti nevoie pentru a-l incarca sau tranzactiona este telefonul. Treceti-l deasupra telefonului celeilalte parti si aveti posibilitatea de a le schimba. Chiar mai bine, emitentul cardului il va tine pentru dumneavoastra precum la e-banking!

Bilete de loterie

    - Nu va mai fi nevoie sa va intrebati unde ati pus biletul acela loto. Este pe telefonul dumneavoastra. Treceti telefonul deasupra generatorului de bilete, platiti-l si pastrati-l in aplicatia de pe telefon. Aceesi aplicatie va va anunta si daca ati fost fericitul castigator.

Cinema

   - Asteptatul la rand pentru a cumpara un bilet. Uitati de asta. Cumparati biletul online. Mergeti la teatru sau la cinema. Treceti telefonul deasupra cititorului si usile se voir deschide pentru dumneavoastra.

Imprumutul de carti

   - Uitati de legitimatiile de biblioteca pentru a imprumuta o carte. Doar luati cartea, treceti deasupra ei telefonul si plecati cu ea. Inainte de termenul de returnare, aplicatia telefonului va va reaminti data.

b.Schimb de informatii

V-ati dorit vreodata sa adaugati o persoana in lista de prieteni imediat, fara sa fie nevoie sa o mai cautati? Sau v-ati dorit ca timpul de configurare a router-ului wireless sa fie mai scurt. Cu tehnologia NFC toate acestea sunt posibile.

Domenii de utilizare:

Publicitate

-          De acum cand veti dori sa fiti la curent cu ofertele dintr-un magazin, intrati, treceti telefonul dumneavoastra peste unul dintre produsele din oferta si veti vedea pe telefon intreaga oferta.

Parcare

-          Ati uitat unde ati parcat. Data viitoare survolati telefonul deasupra locului unde ati parcat si o aplicatie din telefon va marca locul si va va reaminti la intoarcere despre locatie si chiar va va da si indicatii.

Informatii despre produse

-          Vreti sa stiti daca o pereche de jeansi vine si pe masura dumneavoastra si in ce gama de culori e disponibil. Doar survolati telefonul deasupra etichetei de pe stand si veti afla toate aceste informatii.

Asocierea wireless

-          Chiar si cele mai performante routere necesita cateva setari de configurare. Acum, tot ce trebuie sa faceti este sa treceti telefnul peste zona router-ului wireless cu eticheta atasat si telefonul dumneavoastra se va configura si conecta automat la retea. Incercati sa faceti lucrul acesta in mai putin de 2 secunde.

c. Pentru intreprinderi

Comportamentul consumatorilor

-          O companie de marketing doreste sa cunoasca comportamentul consumatorilor. In urma sondajelor, consumatorii prefera telefoanele touch in detrimentul celor cu tastatura, asadar NFC este ideal pentru acestea.

Administrarea pacientilor

-          Uitati de cititoarele voluminoase de etichete cu infrarosu . Utilizati etichetele NFC. Atat pacientii, doctorii si asistentele pot vedea inregistrarile si gestiona ceea ce se va intampla mai departe.

Monitorizarea pacientilor

-          Telefonul dumneavoastra NFC poate masura umflaturile dupa o interventie chirurgicala chiar la domiciliu. Nu este nevoie sa va grabiti la spital. Utilizati un cip hibrid NFC-MEMSce poate detecta  inaltimea umflarii de 1 mm si schimbarea temperaturii cu 0.1 grade.

Calibrarea

-          Un tehnician poate identifica parametrii unui dispozitiv fara a mai fii nevoie sa se documenteze. Lipiti o eticheta pe dispozitiv si lasati telefonul sa citeasca datele atunci cand calibrati.

Interactiunea medicamentoasa

-          Treceti telefonul deasupra medicamentului pe care urmeaza sa il administrati unui pacient si interactiunile sau efectele secundare va sunt afisate pe telefon.

Top

Contact

NFC Tags

Mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Adresa: Orizontului nr.11, Constanta