LUCRAM LA UN NOU MAGAZIN NFCTAGS. MOMENTAN ACEST SITE ESTE DISPONIBIL DOAR SUB FORMA DE CATALOG.

Intre timp, puteti comanda tag-uri folosind adresa de mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

PRETURILE AFISATE NU SUNT ACTUAIZATE

Cum functioneaza etichetele NFC?

Functioneaza printr-un dispozitiv activ(de obicei telefonul mobil) ce genereaza un camp magnetic care induce un current electric in antena dispozitivului pasiv(eticheta NFC)pentru alimentarea cipului NFC. Eticheta NFC apoi creeaza un camp magnetic ce poate fi citit de dispozitivul activ permitand transferul de date.

 

Marimea optima a antenei

Pentru o utilizare cu telefonul mobil, recomandam o eticheta de 29 mm sau 38 mm ca cea mai buna optiune. Antenele mai mari din carduri rareori au performante mai bune cu telefoanele mobile si acestea de obicei, sunt si o optiune mai scumpa. Motivul pentru acest lucru este de multe ori faptul ca etichetele mai mari necesita o cantitate mai mare de energie pentru a crea puterea sa alimenteze cipul, prin urmare, telefonul trebuie sa fie tinut mai aproape de eticheta. Relativ vorbind, telefoanele mobile nu produc multa”putere NFC”, astfel dimensiunea mai mare nu ajuta.

Pentru dispozitivele cu reglaj electric mai mare, cum ar fi cititoarele USB, veti gasi de multe ori o usoara crestere a performantelor cu o antena de dimensiuni mai mari, dar chiar si acest lucru este dependent de marimea antenei dispozitivului active(cititor USB/telefon).

 

 

Top

Contact

NFC Tags

Mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Adresa: Orizontului nr.11, Constanta