LUCRAM LA UN NOU MAGAZIN NFCTAGS. MOMENTAN ACEST SITE ESTE DISPONIBIL DOAR SUB FORMA DE CATALOG.

Intre timp, puteti comanda tag-uri folosind adresa de mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

PRETURILE AFISATE NU SUNT ACTUAIZATE

Insertii uscate

Etichetele cu insertie uscata sunt cele de baza. Aceasta este pur si simplu antena aplicata peste o pelicula de plastic. Nu contine adeziv, iar antena este expusa. Pot fi utilizate ca baza pentru celelalte formate de etichete NFC.

Insertii umede

Constructii speciale in care adezivul este aplicat intre antena expusa si folia de protective. In esenta este insertie uscata cu adeziv aplicat pe partea expusa. E cea mai subtire optiune adeziva, deoarece contine doar un strat de PET. Cu toate acestea, antena nu este protejata.

Autocolant transparent

Etichetele transparente sunt cele mai populare produse NFC. Ele au o antena complet sigilata cu PET pe ambele fete si un strat de adeziv. PET-ul este transparent astfel incat antena este vizibila.

Autocolant alb

O optiune foarte comuna cu aceeasi constructie ca si eticheta transparenta, dar stratul de PET superior este alb. Stratul alb permite imprimarea pe suprafata acesteia.

Etichete pentru suprafete metalice

Aceasta este o constructie speciala pentru a permite plasarea etichetei NFC pe suprafete metalice. In acest tip de eticheta, se pune un strat subtire de folie de ferita intre stratul de adeziv si eticheta pentru a actiona ca o bariera.

Top

Contact

NFC Tags

Mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Adresa: Orizontului nr.11, Constanta